Flexible
Duration
June-Sept
Dates
Self catered
Board
MEETING POINTNice Cote d’Azur Airport
INCLUDED IN THE PRICE
Self catered apartment
Five guided tours
A wide selection of activities
Airport transfer

 

NOT INCLUDED IN THE PRICE
Flight / Transport to Milan Malpensa
Meals

Additional information

DestinationLiguria

På vores Aktive Ferie i Ligurien sammensætter du selv dine aktiviter og vi sørger for, at du, din familie og dine venner hver dag får nye udfordringer, der passer til jeres niveau og individuelle ønsker: Vælg eksempelvis mellem trailløb, vandring, bjergklatring, MTB eller landevejscykling. 

Sammen med Outdoor Italy skræddersyr du din egen ferie med base i de Liguriske Alper, der er et mekka for outdoor aktiviter med alt fra trailløb til bjergklatring.

Holdet bag

Vores guider har indgående lokalkendskab og er ekstremt erfarne inden for hver deres disciplin. De taler alle dansk eller engelsk og er vant til at arbejde med gæster på alle erfaringsniveauer.
Sådan bor vi

Alle vores rejse til Ligurien har base i den charmerende middelalderby Ceriana, der ligger få kilometer fra middelhavsbyen Sanremo ved foden af de liguriske alper. Området omkring byen gemmer på en perlerække af listige stier, spor, bjergtoppe og alt hvad man kan ønske sig af Italiens middelhavsstemning.

Vi bor i private lejligheder i Cerianas historiske kerne, få minutters gang fra hovedgadens hyggelige cafeer og kun et stenkast fra de nærmeste trails. Lejlighederne er i forskellige størrelser med køkken, bad og terrasse – vi finder en, der passer til lige netop dine behov og ønsker.
Det koster det

Grundprisen i 2018 er 3.495 kr. per person (ved min. to personer) for fem dage / fire overnatninger med lufthavnstransfer, fem guidede ture og ophold i lejligheder med eget køkken, bad og terrasse. Der kan komme tillæg på til leje af udstyr som cykler, klatreudstyr og transport til og fra lokaliteter.

Ring og hør nærmere på 31771100.